PIZZERIABREEJEDURP

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1016 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij PizzeriaBreejeDurp. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 2:06 Heerlijk, warm en snel
11 feb 2024 om 20:48 Precies op tijd, aardige kerel.
2 feb 2024 om 20:28 Perfect
20 jan 2024 om 20:46 Kwam om 17:15 terwijl ik 18:15 had aangegeven.
16 jan 2024 om 21:36 Voor de 2e keer werd de bestelling te vroeg afgeleverd, 40 minuten zelfs. Een beetje jammer als er een reden is waarom je een bepaalde tijd selecteerd. Dus eentje heeft het eten wat kouder moeten eten. Voor de rest was het eten goed.
7 jan 2024 om 1:40 Super lekker en snel bezorgd.
21 dec 2023 om 21:04 Pizza shoarma dubbelgevouwen besteld vlees was koud aan de binnenkant niet gewend van ze. Redbull blikje gekocht 3 stuks 3 euro per blikje krijg je power up groot verschil power uur is nog geen 60 cent p.b dus zwaar opgelicht met zn redbull
21 dec 2023 om 20:50 Jammer, ik had om een klein broodje gevraagd. Maar dat is helaas niet gelukt
12 dec 2023 om 18:39 Eten was bij iemand anders bezorgd, lucky hen. Maar na een belletje en 20 min wachten alsnog m’n bestelling gehad, met een drankje als goedmaker. Prima en lekker.
10 dec 2023 om 10:03 Super netjes, vriendelijk en snel. Sneller dan aangegeven werd. En eten was heerlijk
3 dec 2023 om 20:45 Super snel bezorgd in de spits tijd. Lekker warm, heerlijk maar wel veel. Al ben je een grote eter dan zit je hier goed.
18 nov 2023 om 21:25 Ruim anderhalf uur zitten wachten op t eten... twee keer zelf moeten bellen en dan zeggen.. ja we komen eraan hoor.... pff...nooit meer..